607 025 025

Po - pá 09 - 18:00 hod.

Hodnocení:
Michaela
Vloženo: 10.06.2014
-možnost složení
-myslela jsem,že je méně hlučný -i ten nejnižší stupeň zátěže je dost obtížný pro začátečníky
Byla pro Vás recenze přínosná? Ano(520) Ne(476)
Hodnocení:
Peter
Vloženo: 12.04.2014
Kvalitné vyhotovenie, jednoduché a jasné inštrukcie na zloženie, tichý chod.
Dodávaný hrudný pás nie je vyhovujúci - pri cvičení stráca signál (aj po výmene batérie) a tepovú frekvenciu vyhodnocuje úplne nezmyselne. Signál sa stráca pri konečnej polohe pri veslvaní (moja výška "iba" 180cm). Pri použití iného hrudného pásu (Polar Wearlink) je meranie OK. Priložený počítač nezodpovedá fotkám uvádzaným na stránke predajcu ako aj výrobcu. Po preverení v obchode som dostal síce najaktuálnejšiu verziu stroja, ale počítač je jednoducho iný ako je na fotkách (iné zobrazené informácie / rozloženie segmentov displeja).
„Na stroji sa dobre cvičí, vyhotovenie je kvalitné, ale celkový dojem je vďaka hore popísaným nedostatkom skôr záporný. Pri stroji za cca 500EUR by som očakával všetko funkčné - hrudný pás je veľké sklamanie. Bez ďalšej investície z mojej strany by bolo meranie tepu na stroji nepoužiteľné.“
Byla pro Vás recenze přínosná? Ano(465) Ne(508)
Hodnocení:
Petra
Vloženo: 31.10.2014
„Zatím dobrý uvidíme až ty výsledky na těle“
Byla pro Vás recenze přínosná? Ano(473) Ne(478)
Hodnocení:
Pavel
Vloženo: 18.10.2014
dobrý výkon za slušné peníze
malé písmena na computeru
„spokojenost“
Byla pro Vás recenze přínosná? Ano(505) Ne(513)
Hodnocení:
Vloženo: 05.03.2015
Byla pro Vás recenze přínosná? Ano(206) Ne(232)
Hodnocení:
Petr
Vloženo: 30.03.2015
Kvalitní výrobek tradiční značky
Po několikátém použítí bez potíží.
„Cena odpovídá kvalitě. Nic nevrže, všechny díly jsou na první pohled dimenzovány s rezervou. Chod pojezdu je relativně tichý, setrvačník samotný v podstatě bezhlučný. Cvíčí na něm 100 kg muž i žena o poloviční hmotnosti. Odstupňování zátěže setrvačníku má dostatečný rozsah pro oba. Hrudní pás snímá tepovou frekvenci bez výpadku signálu.“
Byla pro Vás recenze přínosná? Ano(476) Ne(506)
Hodnocení:
Vloženo: 23.04.2015
Byla pro Vás recenze přínosná? Ano(215) Ne(207)
Hodnocení:
Vloženo: 20.01.2016
Sedlo jezdí na silikonových kolečkách, které jsou po několika použitích deformované a pohyb tedy není plynulý. To je zásadní konstrukční nedostatek. Nedovedu si představit, jak stroj bude vypadat, když na něj sedne někdo se 130 kily, které jsou udávány jako nosnost. Komunikace mezi hrudním pásem a přijímačem funguje cca na půl metru, když jste tedy ve vzdálené poloze, měření tepu nefunguje. Lze řešit pouze výměnou kabelu u přijímače za delší a umístěním blíže ke středu pohybu.
„Cena neodpovídá kvalitě, přitom se jedná o zanedbání detailů, které nemají výrazný vliv na cenu stroje. Madlo doporučuji omotat například vrchní omotávkou na tenisové rakety, jinak se také brzy zničí.“
Byla pro Vás recenze přínosná? Ano(496) Ne(452)
Hodnocení:
Gregor
Vloženo: 10.10.2016
- funkční - skladný - případně lze využít jako věšák :D
- chtělo by to lepší pojezdy, ale uvidí se za rok - signál dodávaného hrudního pásu v nejzazší poloze vypadává
„Vybíral jsem kompromis mezi cenou a kvalitou (i tak by mohl být i levnější). S funkcí zatím spokojenost, pojezdy nepůsobí kvalitně (uvidí se).“
Byla pro Vás recenze přínosná? Ano(495) Ne(429)

Oblíbené značky

  • TUNTURI
  • TRINFIT
  • HOUSEFIT
  • NordicTrack
  • PROFORM
  • POLAR
  • BOSU
  • TANITA
  • NUTREND
  • REFLEX
  • BIOTECH USA
  • EXTRIFIT

Doprava zdarma

Při nákupu nad 2 000 Kč, u strojů možná montáž.

3600 položek skladem

Fitness trenažéry a doplňky přímo u nás.

Rychlá expedice

Většinu objednávek expedujeme v den nákupu.

12 let zkušeností

Prodávané zboží známe, s výběrem rádi poradíme.

Připojte se k nám

Odběr novinek

Buďte informování o novinkách!

Copyright © 2018 - Domácí fitness, s.r.o.
Všechny ceny a akce platí 19. 11. 2018

Rozumím

Tyto stránky využívají soubory cookie, používáním tohoto webu souhlasíte s jejich použítím. Více informací